Novice/obvestila

JAVNI POZIV- JAVNI RAZPIS sofinanciranje društev 2022

0 Komentarji
278
27-04-2022

Spoštovane predsednice, spoštovani predsedniki!

Svet KS Škale-Hrastovec je na svoji 24. redni seji z dnem 21. 4. 2022 sprejel sklep o javnem razpisu-javnem pozivu društvom s sedežem v KS Škale-Hrastovec za  sredstva na osnovi sprejetega Pravilnika o sofinanciranju izvajanja letnega programa društev v KS Škale-Hrastovec.

Zato vam v prilogi pošiljam vprašalnik o izvedenih aktivnostih v letu 2021, ki ga izpolnjenega in skupaj s ostalimi dokazili  vrnite na naš naslov: KS Škale-Hrastovec, Škale 85/b, 3320 Velenje ali na e-naslov: irepnik@siol.net najkasneje do torka, 31. 5. 2022. Kasnejših vračil vprašalnika ali dokazil ne bomo upoštevali.

Naj vas ob tej priložnosti seznanim še z ugotovitvami komisije v lanskem letu, ki bi jih radi odpravili:

Komisija ugotavlja, da predsedniki društev in klubov k izpolnjevanju vprašalnikov ne pristopijo dovolj resno, (nepravilno izpolnjeni vprašalniki in neizpolnjene zahtevane rubrike) ali ne poznajo dovolj pravilnika (vpisujejo nerealna števila starejših članov, navajajo piknike društev kot javno prireditev, ipd.) razen redkih izjem (društvo REVIVAS). Zato nekaterih navedenih aktivnost nismo mogli upoštevati.

Na navedeno jih je potrebno opozoriti in v prihodnjem letu upoštevati le pravilno izpolnjene vprašalnike.

Svet KS Škale-Hrastovec bo o sredstvih za sofinanciranje letnega programa društev na osnovi pravilnika odločal na seji v mesecu juniju 2022.

Lep pozdrav!

Vprašalnik najdete na podstrani akti 

0.0
Zadnja posodobitev: 27 april 2022 09:45
Sorodne Novice: Javni poziv - sofinanciranje društev 2021 Razpis Zbiranje ponudb: Oddaja brunarice v Gmajni v najem Koledar dogodkov v organizaciji društev in KS Škale-Hrastovec za april, maj & junij 2018 RAZPIS – ZBIRANJE PONUDB ZA ODDAJO BRUNARICE V GMAJNI V PODNAJEM RAZPIS: Urejanje strani KS Škale-Hrastovec
javni poziv sofinanciranje društev

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..