Moto klub Lepena Škale

moto-klub-logo

Moto klub Lepena Škale

Naslov: Škale 85 d, 3320 Velenje
Odgovorna oseba: predsednik Jože Javornik
Elektronski naslov:  joze.javornik@motoklub-lepena.si
Telefonska številka: 031 459 349
Spletna stran:  http://motoklub-lepena.si/

V začetku pomladi 2012 se je med skupino prijateljev iz Cirkovc in okolice porodila ideja o ustanovitvi kluba. Večina je imela za sabo že kar nekaj let in km na motorjih, v glavnem na posameznih vožnjah po Slovenji in sosednjih držav. V bližnji okolici je bilo še kar nekaj motoristov v glavnem samotarjev, ki so z navdušenjem sprejeli idejo o druženju. Ustanovnemu sestanku 04.05.2012 s petimi udeleženci je kmalu sledil prvi občni zbor. Iz naših krajev se je klubu pridružilo še veliko motoristov, ki jih je pritegnila predvsem želja po druženju, prepoznavnosti in širjenju moto dejavnosti in kulture v naši okolici.

Tako je nastal Moto klub Lepena z sedežem v Škalah 85 d Bar pod Lubelo, kjer ima klub tudi svoje prostore, kjer se člani družimo. Klub ima 25 članov motoristov med njimi so tudi sopotnice in otroci.

Naš klub želimo približati čim večjemu število ljudi, občane in okolico želimo seznanjati z moto kulturo, zato bomo v ta namen organizirali različne prireditve in dogodke, ki bodo namenjene širšemu krogu ljudi. Organizirali bomo skupinske vožnje, družabna srečanja, ogled moto sejmov in zborov in sodelovanje z ostalimi moto zbori predvsem iz okolice. 
Vsi člani želimo vsem motoristom in ostalim udeležencem v prometu čimveč varnih kilometrov in užitkov na motorjih.

MK_lepena

Hitri kontakt

KS Škale-Hrastovec
03/ 589 37 56
skale(at)ks-velenje.si