Četa Divji Volk Škale

logo-taborniki
Četa Divji volk Škale

Naslov: Škale 20, 3320 Velenje
Odgovorna oseba: načelnica Vesna Arlič 
Elektronski naslov:  arlic.vesna@gmail.com
Spletna stran:  http://skalska.rutka.net/
Facebook stran:  https://www.facebook.com/CetaDivjiVolkSkale

Taborniki iz Škal se prestavljamo pod nazivom »ČETA DIVJI VOLK ŠKALE.« Smo ena izmed čet največjega rodu v Sloveniji, rodu Jezerski zmaj Velenje. 
V letu 2014 bomo obeležili že 25. obletnico delovanja. Najprej je četo Divji Volk-Škale sestavljajo le malo članov. Kasneje se je pokazalo veliko zanimanje za taborništvo in četa se je postopoma razvijala. Danes predstavljajo taborniki v Krajevni skupnosti Škale-Hrastovec pomembno aktivnost za mlade. Uspešno sodelujemo z vsemi društvi v naši krajevni skupnosti.
V četo je včlanjenih preko 40 članov vseh starostnih kategorij: predšolski otroci, osnovnošolci, srednješolci, študentje in starejši - Murni, Medvedki in čebelice, Gozdovniki in gozdovnice, Popotniki in popotnice, Raziskovalci in raziskovalke, ter Grče.
Taborniki se udeležujejo zimovanj, čistilnih in delovnih akcij, tekmovanj, taborjenj in ostalih akcij, s katerimi želijo pozitivno vplivati na razvoj ter vzgojo mladega človeka. Tradicionalno vsako leto pripravijo številne akcije, med njimi sta najbolj odmevni Luč miru in Škalska liga, ka te briga.

Aktivnosti tabornikov - četa Divji volk Škale v 2014 - pdf pdf.
taborniki

Hitri kontakt

KS Škale-Hrastovec
03/ 589 37 56
skale(at)ks-velenje.si