Pobude in predlogi

Spoštovana krajanka/krajan,

tukaj lahko vpišete/komentirate predlog ali pobudo za Krajevno skupnost in oddate svoj predlog s potrditvijo gumba DODAJ KOMENTAR na dnu obrazca. Vašo objavo bo administrator preveril in objavil pod to rubriko. V kolikor bo potreben odgovor bo le tega sestavil predsednik KS.
Polja označena s kvadratkom so obvezna polja!

Pobude krajanov

Pobuda za postavitev otroških igral v "Gmajni"

Spoštovani, 
pišem vam v lastnem imenu, po vsej verjetnosti pa tudi v imenu večine staršev malčkov, otrok,.... Živimo v "vaški skupnosti" oz. zaselku Škale, kjer imamo v neposredni bližini igrišče v Ločanovi Gmajni. Opaziti je, da smo-ste v zadnjih letih, časih precejšen del našega skupnega denarja namenili za vzdrževalna dela na objektu brunarice in njene okolice. V preteklih mesecih ste postavili velik kamin in uredili ploščad ruskega kegljišča. Strinjam se, da so bila slednja dela potrebna upam pa, da ste zanj 
odšteli razumljivo vsoto denarja.  

Kot krajan bi si želel, da bi brunarica z urejeno okolico in asfaltnim igriščem bila nam vsem v ponos ter služila svojemu namenu predvsem nam, krajanom KS Škale-Hrastovec. Rad bi spomnil, da je bilo pred asfaltnim igriščem zgrajeno travnato igrišče s prostovoljnim delom naših krajanov in z njihovim angažiranjem ter pridobivanjem materialnih in finančnih sredstev.
Izgradnjo le tega naj bi spodbudili takratni mladi in njihovi (naši) starši. Želeli so izgraditi prostor, kjer se bodo lahko mladi Škalčani varno igrali.  Sedanjemu oz. bodočemu svetu KS Škale-Hrastovec dajem pobudo, da bi ob asfaltem igrišču-brunarici v Gmajni zgradili, postavili vsaj nekaj igral za naše otroke, naš prihodnji rod. S tem bi ta "športni objekt" dobil dodano vrednost, predvsem pa bi bil obiskan v večjem številu z našimi krajani. Sam mogoče niti ne bi prišel na to pobudo, če sam ne bi imel otroka. Z veseljem pa ugotavljam, da se je v zadnjem času v Škalah (VS) število družin z majhnimi otroki povečalo. V upanju, da boste pobudo obravnavali z vso resnostjo, se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.
S spoštovanjem,
Sandi Glinšek **

KS Škale-Hrastovec je prejela pobudo enega izmed naših krajanov, ki jo v celoti objavljamo tudi na naši spletni strani. Za pobudo se mu iskreno zahvaljujemo in obljubljamo, da jo bomo skrbno preučili.

Vpiši predlog/pobudo

Hitri kontakt

KS Škale-Hrastovec
03/ 589 37 56
skale(at)ks-velenje.si