Novice/obvestila

Pohod po mejah KS Podkraj

0 Komentarji
1146
2-11-2015

24. oktober, sobota, jasen in sončen dan. Lepšega si ne bi mogli želeti za takšno prireditev. Ob 11. uri smo se zbrali pred toplotno podpostajo in krenili na pot po mejah naše KS. Med potjo so se nam postopno pridruževali novi pohodniki. Ob 15. uri smo pohod zaključili na igrišču v Tajni, kjer nas je čakal okrepčiln golaž. Seveda pa pohod ne bi trajal tako dolgo, če ne bi bilo vmesnih postojank, pri prijaznih krajanih, ki so nas bogato pogostili z jedačo in pijačo. Hvala vsem.

Na igrišču se je nadaljevalo družabno srečanje ob zvokih Podkrajskih fantov. Preizkusili smo se v hoji s smučmi, vlečenju vrvi in v tekmovanju za kralja in kraljico jabolk. Pripravljena je bila tudi razstava jabolk, ki so zrasla v naši KS. 

0.0
Zadnja posodobitev: 02 november 2015 11:14
Sorodne Novice: Pismo za MOV - Problematika KS Podkraj pri Velenju Pohod na Veliko Gradišče -ODPADE! Srečanje starejših krajanov KS Podkraj 2019 Vabilo za 15. sejo sveta KS Podkraj Športni dan KS Podkraj avgust 2017 Športni dan KS Podkraj PODKRAJSKI FANTJE Kdo smo mi Podkrajčani Zapisnik /. seje sveta KS Podkraj Novoletno srečanje upokojencev KS Podkraj
druženje krajanov meje KS Podkraj pohod

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..