NOVICE iz krajevne skupnosti Plešivec

Za čisto mesto moramo skrbeti tudi sami!

0 Komentarji
130
11-03-2021

Za čisto mesto moramo skrbeti tudi sami!

 

V letošnjem letu bomo akcijo čiščenja mesta pripravili v petek, 26. marca 2021, od 9. do 14. ure. Akcijo Čisto Vele'je bomo letos izpeljali na način, da bo vsak sodelujoči čistil okolje, v katerem živi. Kar pomeni, da se npr. zaposleni v organizacijah ne bi zbirali v središču mesta, ampak bi vsak čistil v svoji krajevni skupnosti oz. mestni četrti, kjer bodo organizirani tudi zbori sodelujočih. Letos bomo k očiščevalni akciji, poleg sodelavcev iz občinske uprave ter krajevnih skupnosti in mestnih četrti, povabili vse javne zavode in podjetja, vrtec, osnovne šole, društva, organizacije in zveze s področja kulture in športa, svetnice in svetnike ter politične stranke. Prijave zbiramo na spletnem obrazcu, ki smo ga objavili na naslovni spletni strani Mestne občine Velenje www.velenje.si (Prijavnica).

 

Mesto, ki je v teh dneh resnično zasmeteno, na kar nas opozarjajo številni občanke in občani, bomo na ta način očistili odpadkov, prav tako pa omogočili povezovanje in spoznavanje med krajani, spodbujanje pripadnosti svojemu kraju ter izboljšanje sosedskih odnosov. V času epidemije smo lahko spoznali, da je v negotovih časih pomoč najbližjega soseda še kako dobrodošla.   

 

Nekatere krajevne skupnosti in mestne četrti bodo akcijo izvedle tudi v petek, 26. marca, popoldne in v soboto, 27. marca. Podroben seznam bomo še objavili.

 

Pridružite se nam in se prijavite. Rok za prijavo je petek, 19. marec 2021. Udeležencem očiščevalnih akcij bo Mestna občina Velenje priskrbela zaščitne rokavice in vreče za odpadke, uredili pa bomo tudi odvoz zbranih odpadkov.

 

Z akcijo želimo spodbuditi ljudi k urejanju okolja in tudi z lastnimi dejanji pokazati, da se da z malo dobre volje veliko postoriti, da bomo živeli v čistem in urejenem mestu.

 

Pridružite se nam!

Obrazec za prijavo dobite na spletni strani Mestne občine Velenje.

 

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Aleksandra FORŠTNER, univ. dipl. politolog

Kabinet župana

T: 03 8961 736

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Skupaj čistimo naše mesto, Čisto Vele'je – zate in zame! Testiranje s hitrimi antigenskimi testi tudi v Velenju
čiščenje Čistilna akcija čistilna akcija 2021 čistilna akcija v Plešivcu čistilna akcija v Velenju

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

2021December
PonTorSreČetPetSobNed
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031