NOVICE iz krajevne skupnosti Plešivec

Skupaj čistimo naše mesto, Čisto Vele'je – zate in zame!

0 Komentarji
171
22-03-2021

Veliko pomladno čistilno akcijo bomo organizirali v petek, 26. marca 2021, od 9. do 14. ure. Vse zainteresirane prijazno vabimo, da se prijavijo prek obrazca, ki je objavljen na naslovni spletni strani Mestne občine Velenje www.velenje.si (Prijavnica). Ob upoštevanju preventivnih ukrepov se bodo sodelujoči zbrali po posameznih krajevnih skupnostih in mestnih četrtih. O točnih lokacijah bomo naknadno obveščali.

Že nekaj časa opažamo, da je mesto precej zasmeteno. Zato smo se odločili, da letos k očiščevalni akciji poleg zaposlenih v občinski upravi povabimo tudi vse javne zavode in podjetja, vrtec, osnovne šole, društva, organizacije in zveze s področja kulture in športa ter politične stranke. K sodelovanju prijazno vabimo tudi vse občanke in občane. S povezovanjem krajanov iz različnih organizacij bomo spodbujali spoznavanje, razumevanje, pripadnost, solidarnost in krepili sosedske odnose. Epidemija nas je med drugim naučila, da tudi v največjih krizah lahko računamo na pomoč bližnjega in da je potrebno solidarnost negovati tudi v prihodnje.

Nekatere krajevne skupnosti oz. mestne četrti so se odločile, da bodo čistilno akcijo še podaljšale in tako omogočile sodelovanje čim večjemu številu krajanov. V petek, 26. marca, ob 16. uri bo čistilna akcija potekala v krajevnih skupnostih Bevče, Gorica, Podkraj in Šmartno. V soboto, 27. marca, pa bo ob 9. uri možno čistiti v krajevnih skupnostih Cirkovce, Kavče, Konovo, Plešivec in Šentilj.

Mestna občina Velenje bo vsem krajevnim skupnostim in mestnim četrtim uredila odvoz zbranih odpadkov, udeležencem čistilne akcije pa zagotovila zaščitne rokavice in vreče za odpadke.

Pridružite se nam in tudi sami postanite aktiven del skupnosti, ki pomembno prispeva k urejeni podobi mesta. Le s skupnimi prizadevanji bo naše okolje čisto in prijetno za bivanje.

 

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

 Vesna JELIČIĆ, univ. dipl. soc.

Kabinet župana

T: 03 8961 700

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Za čisto mesto moramo skrbeti tudi sami!
čiščenje Čistilna akcija čistilna akcija po krajevnih skupnostih čistilne akcije čisto Veleje MO velenje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

2022Maj
PonTorSreČetPetSobNed
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031