NOVICE iz krajevne skupnosti Plešivec

Mestna občina Velenje poziva k elektronski oddaji vlog

0 Komentarji
115
23-11-2021

 Zaradi preprečevanje širjenja okužb

 Zaradi preprečevanje širjenja okužb občanke in občane ponovno pozivamo, da vloge v upravnih zadevah oddajajo v elektronski obliki na portalu eUprava, kjer so na voljo tudi vloge v pristojnosti lokalnih skupnosti. Najdete jih tudi na spletni strani Mestne občine Velenje www.velenje.si [1] (e-vloge in e-obrazci).

Občanke in občane pozivamo, da v čim večji meri vloge, ki so na voljo v e-obliki, oddajajo po elektronski poti na: info@velenje.si.
Skladno z navedenim odlokom je strankam omogočeno, da vloge začasno vložijo tudi po elektronski poti brez kvalificiranega elektronskega podpisa. Uprava Mestne občine Velenje bo takšne vloge obravnavala, če
ne bo dvomila o njihovi pristnosti oziroma, če ne bodo podane okoliščine, zaradi katerih se bo porajal dvom v pravo in resnično voljo vložnika.

Vlaganje vlog v uradnih prostorih Mestne občine Velenje je možno le izjemoma in po predhodnem dogovoru z zaposlenimi pri upravi Mestne občine Velenje, katerih kontakti so navedeni na spletni strani Mestne občine Velenje (www.velenje.si [1]).

Tudi v Mestni občini Velenje si želimo, da bi čimprej premagali koronavirus in bi se naša življenja vrnila v normalne tirnice, do takrat pa upoštevajmo ukrepe Vlade in priporočila NIJZ in zmanjšamo možnosti okužbe, kolikor je pač to mogoče.

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

mag. Maša Kočevar
Kabinet župana
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Mestna blagajna deluje v prostorih Pošte Slovenije Stanovanjski sklad poziva k oddaji stanovanj v javni najem Od 1. marca Mestna blagajna v prostorih Pošte Slovenije Pozivamo mlade kreativce k prijavi urbanističnih idej Testiranje z antigenskimi testi v Rdeči dvorani Velenje in priprave na cepljenje Mestna blagajna še naprej v Delavski hranilnici Pozivamo k upoštevanju preventivnih ukrepov Popolna zapora državne ceste Velenje-Škale in Škale-Graška Gora Poziv MO Velenje lastnikom poslovnih prostorov za znižanje najemnin Zbirni center Velenje za fizične osebe odprt le v nujnih primerih
e-uprava elektronsko oddajanje vlog vloge

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

2022Avgust
PonTorSreČetPetSobNed
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031