NOVICE iz mestne četrti Levi breg zahod

Javni poziv k oddaji vlog za sponzorska/donatorska sredstva Mestne četrti Velenje - Levi breg zahod

0 Komentarji
207
15-02-2022

Mestna četrt Velenje - Levi breg zahod poziva različna društva s področja kulture, športa in drugih družbenih dejavnosti k oddaji vlog za sponzorska/donatorska sredstva Mestne četrti Velenje - Levi breg zahod.

Na območju Mestne četrti Velenje - Levi breg zahod (v nadaljevanju MČLBz) delujejo različna društva iz področja kulturnih, športnih in drugih družbenih dejavnosti, ki pripomorejo k družbenemu, socialnemu in h gibalno naravnanem razvoju MČLBz ter povezujejo njene prebivalce. 

Skladno z Odlokom o dopolnitvi Odloka o krajevnih skupnostih in mestnih četrtih v Mestni občini Velenje, objavljenim v Uradnem vestniku Mestne občine Velenje 9/2021, in Pravilnikom o dodeljevanju sponzorskih in donatorskih sredstev društvom in organizacijam, ki delujejo v okviru MČLBz, MČLBz s tem pozivom želi sodelovati, pospeševati in nuditi pomoč prej omenjenim društvom in organizacijam.

Pomoč oz. finančna sredstva se lahko dodeli le društvom in organizacijam, ki delujejo na območju MČLBz in se s svojimi aktivnostmi vključujejo v organizirane aktivnosti MČLBz. Do sponzorskih ali donatorskih sredstev so torej upravičena društva in organizacije, ki delujejo v okviru MČLBz ter izpolnjujejo naslednje pogoje:

  • imajo sedež na območju Mestne četrti Velenje – Levi breg zahod ali na območju MO Velenje, vendar delujejo oz. izvajajo svoje aktivnosti na področju MČLBz in
  • dejavnost opravljajo neprofitno.

Prijavitelj mora v vlogi navesti najmanj naslednje podatke:

  • točen naslov oz. sedež društva/organizacije
  • velikost društva oz. organizacije (št. aktivnih članov)
  • navesti posamezne dogodke oz. aktivnosti, ki so bili izvedeni v okviru sodelovanja z MČLBz oz. kjer so člani oz. društvo sodelovali pri izvajanju aktivnosti z MČLBz, in sicer v obdobju 12.12.2018 - 14.1.2022.
  • podpis odgovorne osebe, žig in TRR društva oz. organizacije

     Vlogo za sponzorska ali donatorska sredstva je potrebno poslati v pisni obliki priporočeno na naslov MČLBz ali na elektronski naslov levibregz@ks-velenje.si. V primeru oddaje vloge po elektronski pošti mora biti vloga skeniran dokument z vidnim podpisom in žigom.

MČLBz bo razpoložljiva sredstva, ki so predvidena v veljavnem proračunu na postavki »Pomoči in dotacije« dodeljevala skladno veljavnimi merili in kriteriji.

Rok za oddajo vloge je 25. februar 2022.

Mestna četrt Velenje – Levi breg zahod

0.0
Zadnja posodobitev: torek, 15. februar 2022, 23:49
društva Mestna četrt Velenje - Levi breg zahod poziv sponzorska in donatorska sredstva

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

2023Oktober
PonTorSreČetPetSobNed
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031