Novice/obvestila

Vabilo k predstavitvi idejnih rešitev protokolarnih in priložnostnih daril za Mestno občino Velenje

0 Komentarji
58
25-05-2021

Vabilo k predstavitvi idejnih rešitev protokolarnih in priložnostnih daril za Mestno občino Velenje

Mestna občina Velenje je danes na svoji spletni strani www.velenje.si (Javne objave) objavila Vabilo k predstavitvi idejnih rešitev protokolarnih in priložnostnih daril za Mestno občino Velenje.  Cilj vabila je pridobiti nabor izvirnih, vsebinsko in oblikovno domišljenih daril 4 različnih cenovnih razredov, ki bodo odražala znamenitosti, kulturno dediščino, dosežke ter etnološke in kulinarične značilnosti občine in bodo imela promocijski učinek. Želimo, da darila pripovedujejo in utrjujejo značilne velenjske zgodbe in na ta način krepijo njihovo prepoznavnost v slovenskem in mednarodnem prostoru.

Mestna občina Velenje bo izbrala izključno darila, ki predstavljajo Velenje in poudarjajo: največje velenjske znamenitosti (zgodovinske, arheološke, arhitekturne, naravne, kulturne, umetniške,  športne ipd.); slovite velenjske osebnosti in njihove dosežke; so iz materialov, ki jih najdemo v Šaleški dolini; velenjske (šaleške) kulinarične in etnološke značilnosti: hrana, pijača, jedi, recepti, zelišča, dišave ipd.

Idejne rešitve zbiramo do ponedeljka, 21. 6. 2021. Po tem roku bomo darila pregledali in se z izbranimi ponudniki dogovorili za individualen termin predstavitve daril. Izbrana darila, ki bodo ustrezala zahtevam, bomo uvrstili na seznam protokolarnih, priložnostnih in promocijskih daril. Z avtorji izbranih rešitev bomo nato na podlagi dejanskih potreb in ob posameznih protokolarnih priložnostih in dogodkih sklenili pogodbo/naročilo o dobavi daril glede na potrebe protokola MOV v obdobju 2021–2022.

VABILO

https://www.velenje.si/sporocila-za-javnost/2021/05/11255-Vabilo-k-predstavitvi-idejnih-resitev-protokolarnih-in-priloznostnih-daril-za-Mestno-obcino-Velenje

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Vabilo | Okrogla miza - varnost v mestni četrti Velenje levi breg vzhod Vabilo k snemanju filma "Življenjski utrip v naši mestni četrti" Povabilo k zbiranju arhivskega gradiva Vabilo k ogledu občinske slovesnosti ob dnevu upora proti okupatorju Bronasta znaka Civilne zaščite za poveljnika PGD Velenje in Udarnike Velenje bo julija gostilo vseslovensko srečanje veteranov Vabilo na praznovanje | Otroško pustno rajanje 2021 Javni poziv k oddaji predlogov za poimenovanje dveh ulic v Mestni občini Velenje info MOZAIK | Glasilo mestne četrti Velenje - levi breg vzhod Povabilo k okrasitvi smrekic na Kardeljevem trgu 2020
Vabilo k predstavitvi idejnih rešitev protokolarnih in priložnostnih daril za Mestno občino Velenje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..