Novice

Proslava ob Svetovnem dnevu otrok

0 Komentarji
779
20-11-2017

20. november je Svetovni dan otrok in obletnica sprejetja Konvencije o otrokovih pravicah. V spomin in  počastitev tega pomembnega dogodka, Medobčinska zveza prijateljev mladine Velenje vsako leto pripravi prireditev, na kateri se predstavijo člani društev naše doline s plesno ali glasbeno točko.

 Letos  smo se zbrali v domu krajanov Paka pri Velenju.

Sodelovalo je 7 društev: DPM Paka, DPM Škale, DPM Šentilj, DPM Skorno-Florjan, DPM Ravne, DPM Šmartno ob Paki in DPM Kavče. Vsako društvo se je predstavilo z dvema točkama. Prireditev je vodil Boštjan Oder. DPM Kavče sta ponovno zastopala mladi harmonikaš Gašper Beuc z venčkom narodnih in  Maša Meh na kitari s pesmijo Nece Falk »Vsi ljudje hitijo«.

 Dvorana v Paki  je bila zasedena do zadnjega kotička, vzdušje pa kakor vedno, zelo sproščeno in lepo. Po prireditvi so za nastopajoče in gledalce pripravili manjšo zakusko ob kateri smo imeli prisotni priložnost izmenjati izkušnje in ideje za načrte za prihodnje leto.

 Zdi se mi prav, da se člani društev na takšnih prireditvah srečujemo in družimo. Hkrati tako izkazimo tudi spoštovanje in hvaležnost do nastopajočih, ki z dobro voljo in namenom zastopajo svoj kraj in  svoje društvo.

 Tudi v naslednjem letu bomo zagotovo sodelovali na tej prireditvi, zato vas že sedaj pozivam, dragi naši člani, da se opogumite in razmislite, s katero točko bi se lahko predstavili tudi vi                                   
 

Branka Tratnik Meh, predsednica DPM Kavče

0.0
Zadnja posodobitev: 19 december 2017 02:15
Proslava ob Svetovnem dnevu otrok

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..