Novice

Juhu, počitnice so tu - 2016

0 Komentarji
919

V nedeljo, 26. 6. 2016, smo člani Društva prijateljev mladine Kavče vkorakali v poletne počitnice z dogodkom, imenovanim »Juhu, počitnice so tu!«.
Dopoldan je bil namenjen medsebojnemu druženju, katerega so popestrile športne igre z žogo in domiselno pripravljeni poligoni. Sodelovalo je 27 otrok. Športne aktivnosti so bile prilagojene starosti in sposobnostim otrok. Pred pričetkom iger smo simbolično, kakor se spodobi pred vsakim pomembnim športnim dogodkom, zapeli državno himno in trenutek namenili tudi državnemu prazniku, dnevu državnosti, ki smo ga praznovali dan pred tem. Otroci so dokazali, da poznajo pomen praznika in pomen slovenskih državnih simbolov, kar nas zelo veseli. Druženje smo zaključili s podelitvijo medalj vsem sodelujočim otrokom. Vsem, ki so na kakršenkoli način pomagali pri pripravi tega dogodka, se iskreno zahvaljujem.
DPM Kavče uspešno deluje že vrsto let in veseli smo, da pri aktivnostih društva vedno sodeluje veliko število otrok, njihovih staršev in starih staršev. S tem gradimo na medgeneracijski povezanosti, kar je v tem času, ko vlada hitri tempo življenja, zelo pomembno.  Želimo si, da bi tako ostalo tudi v prihodnje.

                                                                                                                   Branka Tratnik Meh

Več slik si lahko ogledate tukaj!

Zadnja posodobitev: 20 april 2017 10:13
Sorodne Novice: DPM - Pomladna čistilna akcija 2016 Pustovanje 2016
juhu