>

Mestna četrt Desni breg

O nas

Svet Mestne četrti desni breg že vsa leta deluje v smislu napredka in si prizadeva za izboljšanje pogojev bivanja in življenja vseh, ki na tem področju živijo. Naša mestna četrt je ena najstarejših v mestu, zato si še posebej prizadevamo za izboljšanje dotrajane infrastrukture. Delujemo skupaj z Rdečim križem, društvom upokojencev, Zvezo združenj borcev NOB desni breg, Društvom izgnancev in Šaleškim koronarnim klubom. Za obveščanje preko spletne strani in oglasne table smo se odločili v želji, da se predstavimo tako meščankam in meščanom naše mestne četrti, kot širši lokalni skupnosti .Vodi nas želja, da predstavimo vlogo in pomen mestne četrti skozi bogato zgodovino, da opozorimo na značilnosti tega dela mesta ter približamo delo Sveta meščankam in meščanom. Prepričani smo, da bosta spletna stran Mestne četrti desni breg in oglasna tabla pripomogli k učinkovitejšemu delu Sveta MČ. K sodelovanju vabimo vse, ki želite s svojim prispevkom izboljšati pogoje za bivanje in življenje v naši mestni četrti.

Pokličite nas ali nas obiščite v času uradnih ur, saj skupaj zmoremo več.

Meščani in meščanke Mestne četrti desni breg pridružimo se akciji zbiranja pomoči prizadetim ob neurjih in poplavah v Savinjski in Koroški regiji

Zbiralna akcija bo v organizaciji javnih zavodov Velenje potekala v ponedeljek, dne 7.8.2023 od 10. do 17. ure na PARKIRIŠČU Mercator (pri Rdeči dvorani). 

Zbiralna akcija v organizaciji Rdečega križa Velenje in Civilne zaščite Velenje, pa bo potekala v torek, dne 8.8.2023 in v sredo, dne 9.8.2023 od 12. do 16. ure v prostorih Doma obrambe (Kopališka cesta Velenje). 

Zbirali bomo: 

  • ustekleničeno vodo,
  • pakirano suho hrano, 
  • otroško hrano, 
  • higienske pripomočke,
  • čistila, 
  • rokavice in 
  • škornje. 

Organizatorji sporočajo, da drugih stvari zaenkrat ne potrebujejo, zato jih prosim ne prinašajte, se pa že vnaprej zahvaljujejo za vašo pomoč. 

Svet MČ Desni Breg Velenje

logo

Mestna četrt Desni breg
Kersnikova 1, 3320 Velenje
E-naslov:  desni.breg@telemach.net

Uradne ure:

Na sedežu Mestne četrti, vsako prvo sredo v mesecu od 18. do 19. ure (kolikor pade dežurstvo na dan praznika, se le-to prestavi na prvo naslednjo sredo).
https://goo.gl/maps/DyuiQTw3Zu2Evh2YA

Izvoljeni člani v svet MČ Desni breg 2023-2026

Jelka SEVER ČASL- predsednica, Marijan NIKOLIĆ - podpredsednik, Samo MERNIK - član, Lia GORŠEK - članica, Boris JELENKO - član, Marija MAZEJ - članica, Stanislav VERTAČNIK - član, Drago ZRNIĆ - član, Karmen VALENČAK - članica.
Jelka Sever Časl,
Predsednica MČ Desni breg
tel: 040 740 754 ali Email:  jelka.casl@gmail.comdesni.breg@telemach.net

Novice in objave